Naučene vsebine preizkušene v praksi 

Program je nastajal zadnjih 10 let, ko sem samostojno, brez 'kemikalij' premagovala poporodno depresijo ter hkrati aktivno delovala in prevzemala odgovornosti v vlogi vodje podjetja (od ustanovitve poslovanja, skozi fazo rasti, vse do trenutka, ko je bilo zaposlenih več kot 130 pogodbenih sodelavcev). Nikoli si nisem vzela veliko časa, da bi razmislila o občutkih, ki so me navdajali in mislih, ki so se pogosto pojavljale. Utišala sem jih z aktivnostjo, usmerjenostjo v cilje in nenehno akcijo tako na delovnem mestu, kot doma.

Z leti je moje prevzemanje odgovornosti, v kombinaciji z načinom razmišljanja, ki ni dovolil počitka in miru, pripeljalo do sindroma izgorelosti, ki je popolnoma ustavil moj tempo življenja in več kot leto dni vplival na zdravje ter način delovanja tako doma, kot v službenem okolju.

Sočasno soočanje z vzgojo otroka, ki je pri svojih 4 letih dobil oznako ''mejnega primera ADHD'', povečanje družine za novega člana, dodatno izobraževanje in spoznavanje sebe, mojih reakcij, načina razmišljanja, komunikacije z drugimi, ter prve zadovoljne stranke,

so bili dejavniki, ki so oblikovali moje nadaljnje odločitve, vse do glavne, ki je spremenila vse. To je, da sem v letu 2016,  prekinila dobro plačano redno delovno razmerje in se podala na samostojno podjetniško pot.

Osebni coaching
Business Team
wordle13
Coaching
Maj&Kaisha1_edited
TRENUTKIŠTEJEJO...
O meni

Darja Glogovšek, univerzitetna diplomirana ekonomistka.

Po srcu, že iz  časov osnovne šole, učiteljica.

V zadnjih letih raziskovalka življenja in iskalka rešitev za vzpostavljanje ravnovesja med različnimi področji in vlogami, ki jih igramo v vsakdanjem življenju.

Kot certificiran NLP coach s svojim znanjem pomagam drugim, ki to želijo in me najamejo kot Skrbnico za ravnovesje v njihovem življenju.

Več informacij ...

Iskanje po kategorijah
Kontakt

Telefon: +386 70 527 321

E-pošta: izozaba@gmail.com

Pravne informacije

© 2017 Copyright I  Izdelava spletne strani: 

© Copyright Darja Glogovšek

Podjetje in kontaktni podatki

Splošni pogoji poslovanja